Locul câinilor nu este în stradă‼️

Locul câinilor nu este în stradă‼️

Fii responsabil și nu abandona animalele.
Sterilizează-ți câinele, e în beneficiul tuturor și nu riști amenzi uriașe! Iar dacă iubești animalele și vrei să oferi șansa la o viața normală unui cățel, vino la Adăpostul public din Giurgiu și adoptă un câine care îți va oferi dragoste și recunoștință nemărginită!
Nu încuraja abandonul, informează-te referitor la obligațiile pe care le au posesorii de animale și ajută-ne să conștientizăm întreaga comunitate cu privire la soluția cea mai bună pentru rezolvarea, pe termen lung, a fenomenului câinilor fără stăpân.
Pentru a înțelege situația și a găsi soluțiile viabile trebuie să eliminăm CAUZA problemei, nu numai să tratăm EFECTELE acesteia. Iar cauza problemei câinilor fără stăpân este abandonul masiv al puilor nedoriți, dar și a câinilor maturi din curți.
La rândul său, abandonul este cauzat de nerespectarea legii care prevede că orice deținător de câine (fără pedigree) trebuie să-și sterilizeze și microcipeze animalul.
Conform legii, toți câinii cu stăpân, fără valoare chinologică (fără pedigree), trebuie să fie microcipați și sterilizați, amenzile fiind cuprinse între 5.000 și 10.000 lei pentru nemicrocipare și între 5.000 și 12.000 de lei pentru nesterilizare.

Ultima modificare: 03.07.2023 – 12:31 de către Administrator

Anteriorul Planificarea dezinsecției terestre pentru săptămâna 03 iulie – 09 iulie 2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.